Dag 11 - onze enige rustdag.
Hoi Andre en Yolentha. Zo te lezen hebben jullie al weer heel wat gedaan. Lekker ff een dagje rust voor jullie, wij liggen ook nog lekker ff tussen de lakens jullie verhalen te lezen. Hans gaat nog ff de race kijken en ik, tja strijken!!!! Volgens mij hebben jullie die heerlijke geuren zoals jullie ze beschrijven in Nederland nog wel ff in de neus zitten. Moet Wilma maar een beetje meer luchie op doen. Nou een heel goede reis maar weer en heel veel plezier, stiekem zijn we wel een beetje jalours op jullie belevenissen. Gr. Van H en R.
Jaloers bedoel ik
Dit moet een topdag voor Andre zijn : EINDELIJK UITSLAPEN ! Een rustdag in deze surfival tocht moet toch mogelijk zijn!
Ik weet niet of het jullie veel tijd kost om de foto's erop te zetten. Dit is namelijk niet helemaal een succes. Zij zijn of heel klein of zijn niet te openen. Het leek mij goed om jullie dit even te melden voor het geval jullie dit (nog) niet weten.
Hoi Yo en Dre,
Tjonge jonge wat een reis en wat een ervaring.
Ik volg jullie op de voet. Voor het slapen gaan, met ipad in bed ("hmmm niks, zeker geen wifi"), bij het ontwaken, tussendoor op kantoor. En door al jullie verhalen en belevenissen kan ik ook niet geloven dat jullie nog maar ruim 1 week weg zijn. Die maand van Andre komt meer in de buurt. Ook bekruipt me regelmatig het gevoel dat jullie na deze "vakantie" aan vakantie toe zijn...
Ik blijf jullie volgen, veel plezier en geniet ervan!!
Liefs Alice